Lontoo on suosittu kaupunkimatkailijoiden keskuudessa. Jokainen haluaa ainakin joskus vierailla Lontoossa ja nähdä ne kaikki upeat asiat, joista Lontoo on kuuluisa maailmalla. Lontooseen matkustavat usein nuoret, joilla on rajoitettu matkabudjetti, joten halpoja lentoja Lontooseen todella odotetaan. Jos omat matkasuunnitelmat kestävät päivän tai parin jouston, niin Lontooseen voi saada todella edullisia lentoja. Lontoon ja Helsingin välillä on paljon lentoliikennettä, joten kilpailu reitillä on kovaa, minkä takia on usein saatavilla edullisia lentoja Lontooseen. Reitillä operoi myös halpalentoyhtiöitä, mikä kiristää kilpailua entisestään.
Lontoossa on paljon nähtävyyksiä, muun muassa Buckingham Palace, Piccadilly Circus ja Big Ben. Lontoon kaupunkikulttuuri on myös vertaansa vailla kaksikerrosbusseineen ja punaisine puhelinkoppeineen. Välillä kun kulkee Lontoon keskustassa, tuntee kuin olisi mukana jossain elokuvassa. Lontoo on myös shoppailijan paratiisi. Sieltä löytyy vaikka mitä ostettavaa. Erityisesti jonkin erikoisemman tyylisuunnan suosijat löytävät Lontoon putiikeista paljon paremmat valikoimat kuin Suomesta.
Lontoossa on monta lentokenttää, joille lentoyhtiöt lentävät. Suosituin lentokenttä on Heathrow LHR ja toiseksi suosituin Stansted STN. Halpalentoyhtiöt saattavat myös käyttää pienempiä lentokenttiä, jotka sijaitsevat kauempana Lontoon keskustasta. Kannattaa vertailla lentoja niin Lontooseen voi saada todella halpoja Lentoja. Lentokentiltä on hyvät julkiset yhteydet Lontoon keskustaan.
Keywords: lontoon lennot, lennot lontooseen